Novice cursus A35

In de regio A35 (regio Nijmegen) wordt er een cursus aangeboden, tegen een kleine vergoeding van €20, om zo je novice licentie te behalen. Ze verwelkomen alle leeftijden en wellicht kan hier een leuke hobby uit ontstaan. Een vergunning kan in NL gehaald worden door het Novice (beginner) examen of het Full examen (gevorderd) af te leggen.

Meer over radio examens is hier te vinden. Proef examens kun je ook hier bekijken. Link naar N of F examen.

Hier wat meer informatie over zend amateurisme op de website van het RDI. {Rijksinspectie Digitale Infrastructuur}

Een flyer van de Veron wat een radio amateur onder andere kan kun je hier vinden.
Er zijn in Nederland een paar clubs die de belangen van de zend amateurs behartigen. De Veron de Vrza de Nvra en de Daru. Genoeg om een best passende te vinden.

Als je belangstelling hebt voor de cursus van de regio A35 of meer informatie wilt aangaande de cursus dan kun je contact opnemen met Franc Grootjen (franc@me.com).

Natuurlijk kun je ook hier je vragen stellen via het contact formulier of luister eens een keer naar de ronde via jitsi. Via dat medium kun je ook je vragen stellen.

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
To leave a comment you must approve it via e-mail, which will be sent to your address after submission.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA