In memoriam Jan PB0AEZ

Na een lang ziekbed en na een kortstondig verblijf in het Hospice Bethlehem te Nijmegen is Jan van Beuningen, PB0AEZ, 30 november 2022 op 71 jarige leeftijd overleden.
Jan, drager van de Gouden Speld, is lang een zeer actief lid van onze vereniging geweest en heeft lange tijd een
bestuursfunctie vervuld binnen de afdeling A35 Nijmegen. Buiten zijn tweede hobby, het motorrijden, waren er evenementen zoals 50 jaar VERON, PSKOV, de Vossenjachten, JOTA's in Mook en natuurlijk de herdenkingen van Operation Market Garden in Groesbeek waar Jan een van de voortrekkers was. Met zijn zendamateurvrienden is hij jarenlang naar Friedrichshafen getrokken; eerst met de trein en later met de camper en de motor. Op de dag van zijn overlijden is Jan benoemd als lid in de Orde van Oranje Nassau. Helaas konden hem de versierselen die bij deze orde horen niet meer overhandigd worden. In Jan missen we een bevlogen medeamateur die een open plek achter zal laten in onze vereniging. PB0AEZ, Altijd Een Zendamateur!

Iedereen die afscheid wil nemen van Jan is uitgenodigd Woensdag 7 december tussen 19:00 en 19:45. De uitvaart is Donderdag 8 december vanaf 11:00. Locatie: Crematorium Waalstede, Staddijk 130 in Nijmegen.

Ardo, PA0AVK

1 Trackback

Trackback-URI voor dit artikel

  • Maas Waal Ronde 
    In memoriam Jan PB0AEZ
    Na een lang ziekbed en na een kortstondig verblijf in het Hospice Bethlehem is Jan van Beuningen, PBØAEZ, 30 november op 71 jarige overleden. Jan, drager van de Gouden Speld, is lang een zeer actief lid van onze vereniging geweest en heeft lange tijd een ...

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
To leave a comment you must approve it via e-mail, which will be sent to your address after submission.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA