Grimeton 2021

Voor 2022 zal het 3 Juli zijn waar er weer een uitzending gedaan zal gaan worden in ere van Alexanderson Day

Zondag 4 juli 2021 is het 'Alexanderson day' en zal er op VLF een uitzending komen in CW op 17.2 Khz om 10:30 en 13:30 (CET). Lees op de site van Grimeton meer. Of kijk op de Veron website voor meer info. Er zullen live video's komen dus leuk om mee te kijken. Ontvangen op de Websdr's kan op verschillende plaatsen voor NL is dan Twente de beste optie. Mochten er nog andere VLF SDR's zijn dan hoor ik dat graag ook nog.

Bekijk hier een schematische tekening of bekijk deze van de zender zoals bekend. Zie hier de originele bouwtekening van de Grimeton installatie. Deze is wat groot dus het duurt even om te downloaden. Een VLF converter kun je op deze link vinden. Andere VLF stations kun je op deze lijst vinden dit om te testen na het bouwen :-) .

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
To leave a comment you must approve it via e-mail, which will be sent to your address after submission.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA